Home : Products : Gossamer Forum : Discussion :

Products: Gossamer Forum: Discussion: Re: [Paul] Using a CSS script: Edit Log

Here is the list of edits for this post
Re: [Paul] Using a CSS script
I tried that before I posted with same results, it prints a blank page.

Code with localizing:

Code:
sub { my $site = "http://argus.bus.ucf.edu";
my $path = "css";
my $browser = "$ENV{'HTTP_USER_AGENT'}";
$browser =~ tr/A-Z/a-z/;
if ($browser =~ /win/ && $browser =~ /msie/) { my $css_file = "ie.css"; }
elsif ($browser =~ /win/ && $browser =~ /mozilla/) { $css_file = "nav.css"; }
elsif ($browser =~ /mac/) { $css_file = "mac.css"; }
else { $css_file = "unix.css"; }
my $css_serve_code_line .= "<!-- Browser detected: $browser -->\n";
$css_serve_code_line .= "<link rel=\"stylesheet\" href=\"$site/$path/$css_file\" type=\"text/css\">\n";
$css_serve_code_line .= "<style type=\"text/css\">\n";
$css_serve_code_line .= "<!--\n";
$css_serve_code_line .= "a:link { color: #3366CC; text-decoration: none; }\n";
$css_serve_code_line .= "a:visited { color: #3366CC; text-decoration: none; }\n";
$css_serve_code_line .= "a:hover { color: #AC9431; text-decoration: underline; }\n";
$css_serve_code_line .= "-->\n";
$css_serve_code_line .= "</style>\n";
return $css_serve_code_line; }

This is what my log spits out:

GT::Config (28315): Unable to compile 'site_css' in file '/usr/local/var/www/cgi-bin/latest/admin/templates/default/globals.txt': Global symbol "$css_file" requires explicit package name at (eval 14) line 10.
at /usr/local/var/www/cgi-bin/latest/admin/GForum/Template.pm line 73.

--
David

Last edited by:

unixman: Apr 22, 2002, 5:54 AM

Edit Log: