Login | Register For Free | Help
Search for: (Advanced)

Mailing List Archive: Xen: API

xapi-0.2 from XCP 1.1 sources not building

 

 

Xen api RSS feed   Index | Next | Previous | View Threaded


torushikeshj at gmail

Aug 18, 2012, 2:42 PM

Post #1 of 1 (248 views)
Permalink
xapi-0.2 from XCP 1.1 sources not building

Hello List,

I have obtained the sources of XCP1.1 but unable to build the default XAPI
src rpm with

# rpmbuild --rebuild xapi-0.2-unknown.src.rpm


+ ocamlfind ocamlopt -package threads,xc,xs,stdext,log,cdrom,netdev -g
-dtypes -thread -warn-error F -thread -ccopt -fPIC -I ../util -c domain.ml
File "domain.ml", line 395, characters 1-72:
Warning S: this expression should have type unit.
File "domain.ml", line 846, characters
13-44:
] 00623 / 02767
Error: Unbound record field label Xc.max_nr_cpus
*** omake: 623/2767 targets are up to
date

*** omake: failed (3.27 sec, 41/87 scans, 46/223 rules, 139/1305 digests)
*** omake: targets were not rebuilt because of
errors:

ocaml/xenops/domain.cmx
depends on: ocaml/xenops/domain.ml
ocaml/xenops/domain.o
depends on: ocaml/xenops/domain.ml
make: *** [all] Error 2
error: Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.99159 (%build)


RPM build errors:
Bad exit status from /var/tmp/rpm-tmp.99159 (%build)


Can anyone please advice about whats missing here ?

-- Rishi

Xen api RSS feed   Index | Next | Previous | View Threaded
 
 


Interested in having your list archived? Contact Gossamer Threads
 
  Web Applications & Managed Hosting Powered by Gossamer Threads Inc.