Login | Register For Free | Help
Search for: (Advanced)

Mailing List Archive: MythTV: Users

Airplay stuttering...

 

 

MythTV users RSS feed   Index | Next | Previous | View Threaded


jk90090 at gmail

Apr 17, 2012, 2:35 PM

Post #1 of 5 (524 views)
Permalink
Airplay stuttering...

I reconfigured my USE flag to allow for airplay, the backend/frontend
shows up fine, as does my main frontend, but playing stutters pretty
regularly. I tried it on my iphone also with similar results.

Sample log messages:

2012-04-17 13:48:34.622355 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:423 (readClient) - RAOP Conn: readClient: OPTIONS
* RTSP/1.0
2012-04-17 13:48:34.622368 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:423 (readClient) - RAOP Conn: readClient: CSeq: 44
2012-04-17 13:48:34.622375 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:423 (readClient) - RAOP Conn: readClient:
DACP-ID: 669C4B690740BFE0
2012-04-17 13:48:34.622382 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:423 (readClient) - RAOP Conn: readClient:
Active-Remote: 560262486
2012-04-17 13:48:34.622389 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:423 (readClient) - RAOP Conn: readClient:
2012-04-17 13:48:34.622412 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:684 (FinishResponse) - RAOP Conn: OPTIONS sequence
2012-04-17 13:48:34.622448 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:690 (FinishResponse) - RAOP Conn: Send: 1
2012-04-17 13:48:34.730571 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:324 (ProcessSyncPacket) - RAOP Conn: Sync packet:
Timestamp: 87894611 Current Audio ts: 87894541 (avsync -38.496ms)
Latency: audio 1788 queue 7 total 1795ms <-> target 1750ms
2012-04-17 13:48:35.734194 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:324 (ProcessSyncPacket) - RAOP Conn: Sync packet:
Timestamp: 87895614 Current Audio ts: 87895582 (avsync -46.2578ms)
Latency: audio 1795 queue 7 total 1802ms <-> target 1750ms
2012-04-17 13:48:36.769940 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:324 (ProcessSyncPacket) - RAOP Conn: Sync packet:
Timestamp: 87896650 Current Audio ts: 87896584 (avsync -43.5ms) Latency:
audio 1793 queue 7 total 1800ms <-> target 1750ms
2012-04-17 13:48:37.804877 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:324 (ProcessSyncPacket) - RAOP Conn: Sync packet:
Timestamp: 87897685 Current Audio ts: 87897653 (avsync -42.0076ms)
Latency: audio 1791 queue 7 total 1798ms <-> target 1750ms
2012-04-17 13:48:38.812921 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:324 (ProcessSyncPacket) - RAOP Conn: Sync packet:
Timestamp: 87898687 Current Audio ts: 87898662 (avsync -47.04ms)
Latency: audio 1795 queue 7 total 1802ms <-> target 1750ms
2012-04-17 13:48:38.883958 I [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:260 (SendResendRequest) - RAOP Conn: Missed 3
packet(s): expected 13150 got 13153
2012-04-17 13:48:38.883992 I [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:274 (SendResendRequest) - RAOP Conn: Sent resend
for 13150
2012-04-17 13:48:38.884001 I [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:274 (SendResendRequest) - RAOP Conn: Sent resend
for 13151
2012-04-17 13:48:38.884008 I [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:274 (SendResendRequest) - RAOP Conn: Sent resend
for 13152
2012-04-17 13:48:39.385059 W [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:295 (ExpireResendRequests) - RAOP Conn: Never
received resend packet 13150
2012-04-17 13:48:39.385075 W [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:295 (ExpireResendRequests) - RAOP Conn: Never
received resend packet 13151
2012-04-17 13:48:39.385082 W [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:295 (ExpireResendRequests) - RAOP Conn: Never
received resend packet 13152
2012-04-17 13:48:39.772445 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:423 (readClient) - RAOP Conn: readClient: OPTIONS
* RTSP/1.0
2012-04-17 13:48:39.772459 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:423 (readClient) - RAOP Conn: readClient: CSeq: 45
2012-04-17 13:48:39.772466 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:423 (readClient) - RAOP Conn: readClient:
DACP-ID: 669C4B690740BFE0
2012-04-17 13:48:39.772474 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:423 (readClient) - RAOP Conn: readClient:
Active-Remote: 560262486
2012-04-17 13:48:39.772480 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:423 (readClient) - RAOP Conn: readClient:
2012-04-17 13:48:39.772503 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:684 (FinishResponse) - RAOP Conn: OPTIONS sequence
2012-04-17 13:48:39.772545 D [4780/4808] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:690 (FinishResponse) - RAOP Conn: Send: 1

Is there anything I can do to resolve this? I assume it's partially
related to wireless (any particular wireless settings to look at?), but
I don't get this sort of trouble streaming to my ATV2.

-JK
_______________________________________________
mythtv-users mailing list
mythtv-users [at] mythtv
http://www.mythtv.org/mailman/listinfo/mythtv-users


jk90090 at gmail

Apr 17, 2012, 2:59 PM

Post #2 of 5 (467 views)
Permalink
Re: Airplay stuttering... [In reply to]

On 4/17/12 2:35 PM, jk90090 wrote:
> I reconfigured my USE flag to allow for airplay, the backend/frontend
> shows up fine, as does my main frontend, but playing stutters pretty
> regularly. I tried it on my iphone also with similar results.
>
> Sample log messages:
>
> ...SNIP...
> 2012-04-17 13:48:38.883958 I [4780/4808] RAOPDevice
> mythraopconnection.cpp:260 (SendResendRequest) - RAOP Conn: Missed 3
> packet(s): expected 13150 got 13153
> 2012-04-17 13:48:38.883992 I [4780/4808] RAOPDevice
> mythraopconnection.cpp:274 (SendResendRequest) - RAOP Conn: Sent
> resend for 13150
> 2012-04-17 13:48:38.884001 I [4780/4808] RAOPDevice
> mythraopconnection.cpp:274 (SendResendRequest) - RAOP Conn: Sent
> resend for 13151
> 2012-04-17 13:48:38.884008 I [4780/4808] RAOPDevice
> mythraopconnection.cpp:274 (SendResendRequest) - RAOP Conn: Sent
> resend for 13152
> 2012-04-17 13:48:39.385059 W [4780/4808] RAOPDevice
> mythraopconnection.cpp:295 (ExpireResendRequests) - RAOP Conn: Never
> received resend packet 13150
> 2012-04-17 13:48:39.385075 W [4780/4808] RAOPDevice
> mythraopconnection.cpp:295 (ExpireResendRequests) - RAOP Conn: Never
> received resend packet 13151
> ..SNIP...
>
> Is there anything I can do to resolve this? I assume it's partially
> related to wireless (any particular wireless settings to look at?),
> but I don't get this sort of trouble streaming to my ATV2.
>
> -JK
# mythfrontend --version

Please attach all output as a file in bug reports.
MythTV Version : v0.25-rc-106-gf73dbda
MythTV Branch : master
Network Protocol : 72
Library API : 0.25.20120315-2
QT Version : 4.7.4
Options compiled in:
linux profile use_hidesyms using_alsa using_oss using_backend
using_bindings_perl using_bindings_python using_bindings_php
using_firewire using_frontend using_hdhomerun using_ceton using_hdpvr
using_iptv using_ivtv using_libcrypto using_libdns_sd using_libxml2
using_libudf using_lirc using_mheg using_opengl_video using_qtwebkit
using_qtscript using_qtdbus using_v4l2 using_x11 using_xrandr using_xv
using_bindings_perl using_bindings_python using_bindings_php
using_mythtranscode using_opengl using_vaapi using_vdpau
using_ffmpeg_threads using_live using_mheg using_libass using_libxml2
using_libudf


Turned on audio,playback debug also, and I only get one extra debug (see
below ALSA buffer underrun):

2012-04-17 14:57:19.007548 D [4990/5018] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:423 (readClient) - RAOP Conn: readClient:
2012-04-17 14:57:19.007569 D [4990/5018] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:684 (FinishResponse) - RAOP Conn: OPTIONS sequence
2012-04-17 14:57:19.007610 D [4990/5018] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:690 (FinishResponse) - RAOP Conn: Send: 1
2012-04-17 14:57:19.079908 D [4990/5018] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:324 (ProcessSyncPacket) - RAOP Conn: Sync packet:
Timestamp: 71670155 Current Audio ts: 71670163 (avsync 29.8115ms)
Latency: audio 660 queue 1034 total 1694ms <-> target 1750ms
2012-04-17 14:57:19.282538 W [4990/5018] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:295 (ExpireResendRequests) - RAOP Conn: Never
received resend packet 45253
2012-04-17 14:57:19.282554 W [4990/5018] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:295 (ExpireResendRequests) - RAOP Conn: Never
received resend packet 45254
2012-04-17 14:57:19.282561 W [4990/5018] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:295 (ExpireResendRequests) - RAOP Conn: Never
received resend packet 45255
2012-04-17 14:57:20.085226 D [4990/5018] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:324 (ProcessSyncPacket) - RAOP Conn: Sync packet:
Timestamp: 71671160 Current Audio ts: 71671201 (avsync 29.1562ms)
Latency: audio 610 queue 1078 total 1688ms <-> target 1750ms
2012-04-17 14:57:20.402969 I [4990/5030] AudioOutputBase
audio/audiooutputalsa.cpp:643 (WriteAudio) - ALSA: WriteAudio: buffer
underrun
2012-04-17 14:57:21.089462 D [4990/5018] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:324 (ProcessSyncPacket) - RAOP Conn: Sync packet:
Timestamp: 71672165 Current Audio ts: 71672066 (avsync -44.528ms)
Latency: audio 1010 queue 767 total 1777ms <-> target 1750ms
2012-04-17 14:57:21.958182 I [4990/5018] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:260 (SendResendRequest) - RAOP Conn: Missed 1
packet(s): expected 45657 got 45658
2012-04-17 14:57:21.958218 I [4990/5018] RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:274 (SendResendRequest) - RAOP Conn: Sent resend
for 45657

Everything else is just "RAOPDevice mythraopconnection.cpp" in the log
during airplay playback.

-JK

_______________________________________________
mythtv-users mailing list
mythtv-users [at] mythtv
http://www.mythtv.org/mailman/listinfo/mythtv-users


kidder.scott at gmail

Apr 28, 2012, 8:21 AM

Post #3 of 5 (399 views)
Permalink
Re: Airplay stuttering... [In reply to]

On Tue, Apr 17, 2012 at 2:59 PM, jk90090 <jk90090 [at] gmail> wrote:

> On 4/17/12 2:35 PM, jk90090 wrote:
>
>> I reconfigured my USE flag to allow for airplay, the backend/frontend
>> shows up fine, as does my main frontend, but playing stutters pretty
>> regularly. I tried it on my iphone also with similar results.
>>
>>
I encountered the same problem. Here are the details on my Mythfrontend
installation:

$ mythfrontend --version
xprop: unable to open display ''
Please attach all output as a file in bug reports.
MythTV Version : v0.25
MythTV Branch : fixes/0.25
Network Protocol : 72
Library API : 0.25.20120408-1
QT Version : 4.8.1
Options compiled in:
linux profile use_hidesyms using_alsa using_oss using_pulse
using_pulseoutput using_backend using_bindings_perl using_bindings_python
using_bindings_php using_crystalhd using_dvb using_firewire using_frontend
using_hdhomerun using_ceton using_hdpvr using_iptv using_ivtv
using_joystick_menu using_libcrypto using_libdns_sd using_libxml2
using_lirc using_mheg using_opengl_video using_qtwebkit using_qtscript
using_qtdbus using_v4l2 using_x11 using_xrandr using_xv using_bindings_perl
using_bindings_python using_bindings_php using_mythtranscode using_opengl
using_vaapi using_vdpau using_ffmpeg_threads using_live using_mheg
using_libass using_libxml2


Here's the output from Mythfrontend after initiating playback of an AAC
file from my iOS 5.1 iPhone:

$ tail -f /var/log/mythtv/mythfrontend.log | grep "mythraopconnection.cpp"
Apr 28 08:17:29 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:114 (Init) RAOP Conn: Bound to port 6000 for
incoming data
Apr 28 08:17:30 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:615 (ProcessRequest) RAOP Conn: Negotiated setup
with client 192.168.1.160 on port 61323
Apr 28 08:17:30 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:644 (ProcessRequest) RAOP Conn: Bound to client
control port 61774
Apr 28 08:17:30 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:673 (ProcessRequest) RAOP Conn: Setting volume to 30
(raw -21.000000)
Apr 28 08:17:45 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:276 (SendResendRequest) RAOP Conn: Missed 1
packet(s): expected 43470 got 43471
Apr 28 08:17:45 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:290 (SendResendRequest) RAOP Conn: Sent resend for
43470
Apr 28 08:17:46 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: W RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:311 (ExpireResendRequests) RAOP Conn: Never received
resend packet 43470
Apr 28 08:17:47 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:276 (SendResendRequest) RAOP Conn: Missed 1
packet(s): expected 43748 got 43749
Apr 28 08:17:47 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:290 (SendResendRequest) RAOP Conn: Sent resend for
43748
Apr 28 08:17:48 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: W RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:311 (ExpireResendRequests) RAOP Conn: Never received
resend packet 43748
Apr 28 08:17:58 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:276 (SendResendRequest) RAOP Conn: Missed 1
packet(s): expected 45109 got 45110
Apr 28 08:17:58 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:290 (SendResendRequest) RAOP Conn: Sent resend for
45109
Apr 28 08:17:59 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: W RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:311 (ExpireResendRequests) RAOP Conn: Never received
resend packet 45109
Apr 28 08:18:04 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:276 (SendResendRequest) RAOP Conn: Missed 1
packet(s): expected 45796 got 45797
Apr 28 08:18:04 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:290 (SendResendRequest) RAOP Conn: Sent resend for
45796
Apr 28 08:18:04 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: W RAOPDevice
mythraopconnection.cpp:311 (ExpireResendRequests) RAOP Conn: Never received
resend packet 45796


jk90090 at gmail

Apr 28, 2012, 8:24 AM

Post #4 of 5 (412 views)
Permalink
Re: Airplay stuttering... [In reply to]

JYA has a patch that improves things a little but it still needs more work, and it sounds like there thought of rewriting the whole section....

-JK

On Apr 28, 2012, at 8:21 AM, Scott Kidder <kidder.scott [at] gmail> wrote:

>
>
> On Tue, Apr 17, 2012 at 2:59 PM, jk90090 <jk90090 [at] gmail> wrote:
> On 4/17/12 2:35 PM, jk90090 wrote:
> I reconfigured my USE flag to allow for airplay, the backend/frontend shows up fine, as does my main frontend, but playing stutters pretty regularly. I tried it on my iphone also with similar results.
>
>
> I encountered the same problem. Here are the details on my Mythfrontend installation:
>
> $ mythfrontend --version
> xprop: unable to open display ''
> Please attach all output as a file in bug reports.
> MythTV Version : v0.25
> MythTV Branch : fixes/0.25
> Network Protocol : 72
> Library API : 0.25.20120408-1
> QT Version : 4.8.1
> Options compiled in:
> linux profile use_hidesyms using_alsa using_oss using_pulse using_pulseoutput using_backend using_bindings_perl using_bindings_python using_bindings_php using_crystalhd using_dvb using_firewire using_frontend using_hdhomerun using_ceton using_hdpvr using_iptv using_ivtv using_joystick_menu using_libcrypto using_libdns_sd using_libxml2 using_lirc using_mheg using_opengl_video using_qtwebkit using_qtscript using_qtdbus using_v4l2 using_x11 using_xrandr using_xv using_bindings_perl using_bindings_python using_bindings_php using_mythtranscode using_opengl using_vaapi using_vdpau using_ffmpeg_threads using_live using_mheg using_libass using_libxml2
>
>
> Here's the output from Mythfrontend after initiating playback of an AAC file from my iOS 5.1 iPhone:
>
> $ tail -f /var/log/mythtv/mythfrontend.log | grep "mythraopconnection.cpp"
> Apr 28 08:17:29 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice mythraopconnection.cpp:114 (Init) RAOP Conn: Bound to port 6000 for incoming data
> Apr 28 08:17:30 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice mythraopconnection.cpp:615 (ProcessRequest) RAOP Conn: Negotiated setup with client 192.168.1.160 on port 61323
> Apr 28 08:17:30 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice mythraopconnection.cpp:644 (ProcessRequest) RAOP Conn: Bound to client control port 61774
> Apr 28 08:17:30 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice mythraopconnection.cpp:673 (ProcessRequest) RAOP Conn: Setting volume to 30 (raw -21.000000)
> Apr 28 08:17:45 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice mythraopconnection.cpp:276 (SendResendRequest) RAOP Conn: Missed 1 packet(s): expected 43470 got 43471
> Apr 28 08:17:45 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice mythraopconnection.cpp:290 (SendResendRequest) RAOP Conn: Sent resend for 43470
> Apr 28 08:17:46 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: W RAOPDevice mythraopconnection.cpp:311 (ExpireResendRequests) RAOP Conn: Never received resend packet 43470
> Apr 28 08:17:47 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice mythraopconnection.cpp:276 (SendResendRequest) RAOP Conn: Missed 1 packet(s): expected 43748 got 43749
> Apr 28 08:17:47 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice mythraopconnection.cpp:290 (SendResendRequest) RAOP Conn: Sent resend for 43748
> Apr 28 08:17:48 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: W RAOPDevice mythraopconnection.cpp:311 (ExpireResendRequests) RAOP Conn: Never received resend packet 43748
> Apr 28 08:17:58 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice mythraopconnection.cpp:276 (SendResendRequest) RAOP Conn: Missed 1 packet(s): expected 45109 got 45110
> Apr 28 08:17:58 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice mythraopconnection.cpp:290 (SendResendRequest) RAOP Conn: Sent resend for 45109
> Apr 28 08:17:59 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: W RAOPDevice mythraopconnection.cpp:311 (ExpireResendRequests) RAOP Conn: Never received resend packet 45109
> Apr 28 08:18:04 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice mythraopconnection.cpp:276 (SendResendRequest) RAOP Conn: Missed 1 packet(s): expected 45796 got 45797
> Apr 28 08:18:04 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice mythraopconnection.cpp:290 (SendResendRequest) RAOP Conn: Sent resend for 45796
> Apr 28 08:18:04 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: W RAOPDevice mythraopconnection.cpp:311 (ExpireResendRequests) RAOP Conn: Never received resend packet 45796
>
> _______________________________________________
> mythtv-users mailing list
> mythtv-users [at] mythtv
> http://www.mythtv.org/mailman/listinfo/mythtv-users


jyavenard at gmail

Apr 28, 2012, 7:14 PM

Post #5 of 5 (403 views)
Permalink
Re: Airplay stuttering... [In reply to]

On 29 April 2012 01:21, Scott Kidder <kidder.scott [at] gmail> wrote:

> $ tail -f /var/log/mythtv/mythfrontend.log  | grep "mythraopconnection.cpp"

> Apr 28 08:17:58 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
> mythraopconnection.cpp:290 (SendResendRequest) RAOP Conn: Sent resend for
> 45109
> Apr 28 08:17:59 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: W RAOPDevice
> mythraopconnection.cpp:311 (ExpireResendRequests) RAOP Conn: Never received
> resend packet 45109
> Apr 28 08:18:04 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
> mythraopconnection.cpp:276 (SendResendRequest) RAOP Conn: Missed 1
> packet(s): expected 45796 got 45797
> Apr 28 08:18:04 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: I RAOPDevice
> mythraopconnection.cpp:290 (SendResendRequest) RAOP Conn: Sent resend for
> 45796
> Apr 28 08:18:04 mythtv-familyroom mythfrontend[1498]: W RAOPDevice
> mythraopconnection.cpp:311 (ExpireResendRequests) RAOP Conn: Never received
> resend packet 45796

Never receiving the resend packets has been fixed in fixes/0.25 a
little while ago.

However, finally receiving them only reveal a fundamental flaw in the
current RAOP code ; by the time the retry has been received, the
following packet would have already been played so it end up playing
the audio packet in an incorrect order.

Like you receive:
1, 2, 3, 4, 6, 7 ; 5 is missing it sends a request for 5, so you get the packet:
1, 2, 3, 4, 6, 7, 5 and that's the order it plays ; while there's no
more audio drop like there used to, it creates some weird effects.

As mentioned, I have a full rewrite in progress, and this can't occur,
I also get perfect A/V sync now when playing a video with remote audio

I plan to backport most of it to fixes/0.25 ; and in 0.26 ; you'll get
additional features such as displaying the artwork and name of the
song being played. Well, that's the plan anyway
_______________________________________________
mythtv-users mailing list
mythtv-users [at] mythtv
http://www.mythtv.org/mailman/listinfo/mythtv-users

MythTV users RSS feed   Index | Next | Previous | View Threaded
 
 


Interested in having your list archived? Contact Gossamer Threads
 
  Web Applications & Managed Hosting Powered by Gossamer Threads Inc.