Login | Register For Free | Help
Search for: (Advanced)

Mailing List Archive: MythTV: Users
Re: Mythtranscode ALWAYS Fails when there are Stereo and Mono audio tracks
 

Index | Next | Previous | View Flat


gary.buhrmaster at gmail

Mar 21, 2012, 5:16 PM


Views: 368
Permalink
Re: Mythtranscode ALWAYS Fails when there are Stereo and Mono audio tracks [In reply to]

On Wed, Mar 21, 2012 at 23:58, Don Makepiece <dmakepce [at] gmail> wrote:
> Mythtranscode on lossless transcode ALWAYS fails on UK Freeview SD & HD
> recordings when there are two audio tracks, a stereo and a mono (for the
> hard of hearing) .This occurs with some BBC & occasionally some Channel 4
> and ITV recordings.
> Is there still no way round this.

You did not specify what exactly what the definition of
"ALWAYS fails" is, but have you tried it with the git master
(or the 0.25rc builds)? There are some fixes there for
transcoding and multiple audio tracks. See ticket
http://code.mythtv.org/trac/ticket/7118 as a starter.

If the problem still exists, you should follow the
instructions at http://code.mythtv.org/trac/wiki/TicketHowTo
and open a new ticket. Problems will not get
addressed without reports (and sufficient reproducers).

Gary
_______________________________________________
mythtv-users mailing list
mythtv-users [at] mythtv
http://www.mythtv.org/mailman/listinfo/mythtv-users

Subject User Time
Mythtranscode ALWAYS Fails when there are Stereo and Mono audio tracks dmakepce at gmail Mar 21, 2012, 4:58 PM
    Re: Mythtranscode ALWAYS Fails when there are Stereo and Mono audio tracks gary.buhrmaster at gmail Mar 21, 2012, 5:16 PM
    Re: Mythtranscode ALWAYS Fails when there are Stereo and Mono audio tracks dmakepce at gmail Mar 23, 2012, 1:52 PM

  Index | Next | Previous | View Flat
 
 


Interested in having your list archived? Contact Gossamer Threads
 
  Web Applications & Managed Hosting Powered by Gossamer Threads Inc.