Login | Register For Free | Help
Search for: (Advanced)

Mailing List Archive: Gentoo: User
Re: ulogd fails to start
 

Index | Next | Previous | View Flat


lavi.kfir at gmail

Jul 20, 2011, 8:14 AM


Views: 1255
Permalink
Re: ulogd fails to start [In reply to]

On Wed, Jul 20, 2011 at 6:01 PM, Paul Hartman <paul.hartman+gentoo [at] gmail
> wrote:

> On Wed, Jul 20, 2011 at 9:31 AM, Paul Hartman
> <paul.hartman+gentoo [at] gmail> wrote:
> > On Wed, Jul 20, 2011 at 5:43 AM, Kfir Lavi <lavi.kfir [at] gmail> wrote:
> >>
> >>
> >> On Tue, Jul 19, 2011 at 11:38 PM, Paul Hartman
> >> <paul.hartman+gentoo [at] gmail> wrote:
> >>>
> >>> Hi,
> >>>
> >>> I emerged ulogd-2.0.0_beta4 and using the ulogd.conf that was
> >>> installed by portage, it fails to start. I get this message in the
> >>> log:
> >>>
> >>> Tue Jul 19 15:32:08 2011 <8> ulogd.c:1179 not even a single working
> plugin
> >>> stack
> >>>
> >>> Does anyone know what that's about? ULOG stuff is enabled in my
> >>> kernel, and the plugins are on disk where the config file says. So I
> >>> don't know what's wrong...
> >>>
> >>> Thanks,
> >>> Paul
> >>>
> >> What use flags did you use when installing this software?
> >> It seems that you didn't specify any plugins like mysql, pcap,
> postgres...
> >
> > Hi, thanks for the idea. I tried all combinations and, unfortunately,
> > it fails with exactly the same error whether the USE flags are enabled
> > or not. I guess I will file a bug report.
>
> Solved it. It was a stupid mistake of mine. :)
>
> In /etc/ulogd.conf all of the "stack" lines were commented out by
> default. After I uncommented one, now it works.
>
> File a bug to issue a warning at the end of the emerge, so people know it
will fail.
As the error line is not in the old Ulog, this is new to version 2.0.0, so
it is good you
found this problem now.

Regards,
Kfir

Subject User Time
ulogd fails to start paul.hartman+gentoo at gmail Jul 19, 2011, 1:38 PM
    Re: ulogd fails to start lavi.kfir at gmail Jul 20, 2011, 3:43 AM
    Re: ulogd fails to start paul.hartman+gentoo at gmail Jul 20, 2011, 7:31 AM
    Re: ulogd fails to start paul.hartman+gentoo at gmail Jul 20, 2011, 8:01 AM
    Re: ulogd fails to start lavi.kfir at gmail Jul 20, 2011, 8:14 AM
    Re: ulogd fails to start paul.hartman+gentoo at gmail Jul 20, 2011, 9:13 AM

  Index | Next | Previous | View Flat
 
 


Interested in having your list archived? Contact Gossamer Threads
 
  Web Applications & Managed Hosting Powered by Gossamer Threads Inc.