Login | Register For Free | Help
Search for: (Advanced)

Mailing List Archive: ivtv: users: Page 3


Threads: 2,921 Messages: 10,490
 

ivtv | users RSS feed  |  What is RSS     First page Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 117 Next page Last page
  Subject Author Replies Sorted by Date Last Post
Post   .. kpl388 at msn 0 Dec 23, 2011, 11:05 PM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread (no subject) linux51 at hotmail 2 Nov 23, 2011, 9:39 AM Jump to last post in thread
Post   Re: [ivtv-devel] Fwd: [RFC PATCH] Introduce a strict tuner type check for VIDIOC_S_FREQUENCY ... hverkuil at xs4all 0 Nov 22, 2011, 2:14 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread No audio on 350 wfaris at gmail 1 Nov 14, 2011, 10:28 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread PVR 150 no audio on line 1 skt at v-lab 2 Nov 9, 2011, 4:50 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread Audio microcontroller stopped with PVR 150 skt at v-lab 2 Nov 7, 2011, 4:09 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread Fwd: [RFC PATCH] Introduce a strict tuner type check for VIDIOC_S_FREQUENCY ... awalls at md 3 Nov 7, 2011, 3:55 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread PVR-350 radio stopped working in 3.0.0 skimo at kotnet 6 Oct 24, 2011, 2:23 PM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread Getting PCM Audio from a Hauppauge PVR-350 hectorcanto at teltek 2 Oct 17, 2011, 4:13 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread HVR-1600 analog no signal gemorgan99 at gmail 24 Sep 25, 2011, 2:08 PM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread twc and channel scan w/hvr-1600 danimal at agriroots 6 Sep 25, 2011, 1:29 PM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread Some analog channels are bad in ivtv but OK on the analog TV holla.net at gmail 3 Sep 5, 2011, 9:57 PM Jump to last post in thread
Post   Sox and /dev/video24? todd.chisholm at gmail 0 Aug 26, 2011, 9:19 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread HVR-1600 femon shows no signal strength me at nikosapi 5 Aug 24, 2011, 9:03 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread A problem with Debian, WinTV PVR-350 and IVTV: .avi file "jumps" loosing frames ... asbesto at gmail 9 Aug 23, 2011, 2:45 PM Jump to last post in thread
Post   Capturing raw audio and video from ivtv card rdmisc at dahlsys 0 Aug 21, 2011, 4:07 PM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread WinTV-HVR 3300-HD Linux Support mark.carey at gmail 1 Aug 6, 2011, 7:14 AM Jump to last post in thread
Post   PVR-500 black/red screen deatthrow at gmail 0 Jul 22, 2011, 3:14 PM Jump to last post in thread
Post   Capture card advice DEPontius at edgehp 0 Jul 12, 2011, 3:56 PM Jump to last post in thread
Post   Re: ivtv-users Digest, Vol 71, Issue 2 allegfede at gmail 0 Jul 5, 2011, 8:01 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread programming api for pvr350 (osd) allegfede at gmail 1 Jul 4, 2011, 11:38 AM Jump to last post in thread
Post   Re: ivtv-users Digest, Vol 70, Issue 12 allegfede at gmail 0 Jun 30, 2011, 4:10 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread all firmware archives are corrupted? allegfede at gmail 2 Jun 29, 2011, 4:50 PM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread PVR-500 causing system reboots and freezes? ramonhofer at bluewin 6 Jun 8, 2011, 4:52 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread ISDB-T, aka One Seg aka ワンセグ the_q123 at hotmail 2 Jun 7, 2011, 11:02 PM Jump to last post in thread
ivtv | users RSS feed     First page Previous page 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... 117 Next page Last page  




Interested in having your list archived? Contact Gossamer Threads
 
  Web Applications & Managed Hosting Powered by Gossamer Threads Inc.