Login | Register For Free | Help
Search for: (Advanced)

Mailing List Archive: ivtv: users: Page 116


Threads: 2,916 Messages: 10,465
 

ivtv | users RSS feed  |  What is RSS     First page Previous page 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 116 117 Next page Last page
  Subject Author Replies Sorted by Date Last Post
Post with replies   Expand entire thread IVTV set up, Fedora core4 & Mythtv,Help Rex at RexChristensen 2 Oct 28, 2005, 3:02 PM Jump to last post in thread
Post   Small band of corruption at image base martyn.pearce at gs 0 Oct 27, 2005, 9:41 AM Jump to last post in thread
Post   PVR-150 and no sound (+ poor PQ) on some channels doug_j_burke at yahoo 0 Oct 27, 2005, 6:48 AM Jump to last post in thread
Post   New Yuan PG600-2? nicholas.read at siemens 0 Oct 27, 2005, 4:28 AM Jump to last post in thread
Post   Frame Buffer problem r.olson at saskmail 0 Oct 25, 2005, 5:45 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread problems with 2nd card d.sailer at comcast 2 Oct 22, 2005, 7:48 PM Jump to last post in thread
Post   PVR 150, Black'n'White picture whirly at noos 0 Oct 22, 2005, 2:04 PM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread High res 1600x1200 still image capture matthew.carless at fugro-robertson 17 Oct 22, 2005, 5:38 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread Xv and MythTv tkramer at hampshire 12 Oct 21, 2005, 1:14 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread 16:9 question Aaron.Haimovitz at coxinc 1 Oct 20, 2005, 9:52 PM Jump to last post in thread
Post   V 0.4.0 on linux 2.4.20-8 (RH9) problems clive at themarshallfamily 0 Oct 18, 2005, 8:08 PM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread 0.4.0 pause live tv causes high disk usage fenn at stanford 2 Oct 18, 2005, 8:07 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread nforce 2 - pvr500 socialmoth.blog at gmail 1 Oct 17, 2005, 7:05 PM Jump to last post in thread
Post   Still have an audio stutter dean at deanandadie 0 Oct 17, 2005, 7:50 AM Jump to last post in thread
Post   PVR-350 - Myth FE crash when deleting shows stevepugh at yahoo 0 Oct 17, 2005, 12:39 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread e2Fsck error on boot after following the IVTV howto wiki. aequireg at gmail 6 Oct 15, 2005, 5:50 PM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread Audio echo/stutter dean at deanandadie 6 Oct 15, 2005, 10:56 AM Jump to last post in thread
Post   ivtv-0.4.0 not working bernhard.maenner at mail 0 Oct 15, 2005, 10:56 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread pvr250. Black and white video and no sound. hondaman at gmail 19 Oct 15, 2005, 10:56 AM Jump to last post in thread
Post   "supporting" modules failing to load mlartz at comcast 0 Oct 15, 2005, 10:55 AM Jump to last post in thread
Post   PVR 500, MythTV, Sound problems, ivtv-0.3.9 haffi at hobbiti 0 Oct 15, 2005, 10:52 AM Jump to last post in thread
Post   Strange reboot issues (30sec off boot good; quick/warm/reboot bad) eschvoca at gmail 0 Oct 15, 2005, 5:42 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread error messages? webid at cfl 1 Oct 14, 2005, 4:19 AM Jump to last post in thread
Post   PVR-150 no sound with ivtv > 0.3.5l, including 0.4.0 jdeonarine at gmail 0 Oct 14, 2005, 3:28 AM Jump to last post in thread
Post with replies   Expand entire thread M179 static output resolved + 0.4.0 install to wrong directory beanjammin at gmail 3 Oct 14, 2005, 2:35 AM Jump to last post in thread
ivtv | users RSS feed     First page Previous page 1 ... 109 110 111 112 113 114 115 116 117 Next page Last page  




Interested in having your list archived? Contact Gossamer Threads
 
  Web Applications & Managed Hosting Powered by Gossamer Threads Inc.