Login | Register For Free | Help
Search for: (Advanced)

Mailing List Archive: Cherokee: users

Timeout settings not respected

 

 

Cherokee users RSS feed   Index | Next | Previous | View Threaded


tiit at sympatico

Mar 16, 2012, 7:53 AM

Post #1 of 2 (377 views)
Permalink
Timeout settings not respected

To whatever value I set the timeout setting
(via
general > network settings > timeout
or
vserver > behavior > restrictions > timeout),
the server always timeout after 15 sec.

It's with cherokee 1.2.101 on Ubuntu 10.04 with uwsgi (-t 600) and over SSL.

Is this normal? How I'm supposed to fix that?

Thanks

Etienne


_______________________________________________
Cherokee mailing list
Cherokee [at] lists
http://lists.octality.com/listinfo/cherokee


david at davidjb

Mar 20, 2012, 5:37 PM

Post #2 of 2 (340 views)
Permalink
Re: Timeout settings not respected [In reply to]

I've seemingly seeing the same issue with Cherokee 1.2.101 under RHEL 6.2,
using various information sources. However, my tests seem inconsistent;
here's what I've found:

*General settings: *Cherokee timeout - 60 seconds

*Behaviour 1:* Main timeout setting respected -- times out at 60 seconds.

- 'Default' rule for Behaviour
- Handler is reverse proxy to remotely hosted information source
- No SSL
- No custom timeout
- vServer matches on domain wildcard, no access logging, no SSL settings
configured

*Behaviour 2: *Main timeout setting ignored and times out in 15 seconds

- Regex and SSL rule for Behaviour
- Handler is reverse proxy to remotely hosted information source
- SSL
- No custom timeout
- vServer matches on Server IP, access logging is enabled, SSL cert/key
configured

I'll obviously need to test further to try and narrow down if any of the
above options are the cause, but maybe someone else knows more about this.

-- David

On Sat, Mar 17, 2012 at 12:53 AM, Etienne Desautels <tiit [at] sympatico>wrote:

>
> To whatever value I set the timeout setting
> (via
> general > network settings > timeout
> or
> vserver > behavior > restrictions > timeout),
> the server always timeout after 15 sec.
>
> It's with cherokee 1.2.101 on Ubuntu 10.04 with uwsgi (-t 600) and over
> SSL.
>
> Is this normal? How I'm supposed to fix that?
>
> Thanks
>
> Etienne
>
>
> _______________________________________________
> Cherokee mailing list
> Cherokee [at] lists
> http://lists.octality.com/listinfo/cherokee
>

Cherokee users RSS feed   Index | Next | Previous | View Threaded
 
 


Interested in having your list archived? Contact Gossamer Threads
 
  Web Applications & Managed Hosting Powered by Gossamer Threads Inc.