Login | Register For Free | Help
Search for: (Advanced)

Mailing List Archive: Catalyst: Users

catalyst::runtime 5.90010 fails install test on Win 2008 Server

 

 

Catalyst users RSS feed   Index | Next | Previous | View Threaded


2padraig at gmail

Feb 21, 2012, 5:09 AM

Post #1 of 4 (316 views)
Permalink
catalyst::runtime 5.90010 fails install test on Win 2008 Server

Hi,

I'm creating a new server install on windows 2008 server but am getting a
failed install with Catalyst-Runtime-5.90010

Using cpanm Catalyst::Runtime I get 1 failed test where the issue seems to
be expected forward slashes ... see below

-cut-

t/aggregate/unit_metaclass_compat_extend_non_moose_controller.t ....... ok
t/aggregate/unit_metaclass_compat_non_moose.t ......................... ok
t/aggregate/unit_metaclass_compat_non_moose_controller.t .............. ok
t/aggregate/unit_response.t ........................................... ok
t/aggregate/unit_utils_env_value.t .................................... ok

# Failed test 'Did find home_unloaded_in_checkout'
# at t/aggregate/unit_utils_home.t line 39.
# got: 'C:\Users\ADMINI~1.CAM\AppData\Local\Temp\2\INi690xAql'
# expected: 'C:/Users/ADMINI~1.CAM/AppData/Local/Temp/2/INi690xAql'
# Looks like you failed 1 test of 11.
t/aggregate/unit_utils_home.t .........................................
Dubious, test returned 1 (wstat 256, 0x100)
Failed 1/11 subtests
t/aggregate/unit_utils_prefix.t ....................................... ok
t/aggregate/unit_utils_request.t ...................................... ok
t/aggregate/utf8_content_length.t ..................................... ok
t/custom_exception_class_simple.t ..................................... ok
t/dead_load_bad_args.t ................................................ ok
t/dead_load_multiple_chained_attributes.t ............................. ok

-cut-

Test Summary Report
-------------------
t/aggregate/unit_utils_home.t (Wstat:
256 Tests: 11 Failed: 1)
Failed test: 11
Non-zero exit status: 1
Files=146, Tests=2835, 207 wallclock secs ( 0.81 usr + 0.14 sys = 0.95
CPU)
Result: FAIL
Failed 1/146 test programs. 1/2835 subtests failed.
dmake.exe: Error code 255, while making 'test_dynamic'
-> FAIL Installing Catalyst::Runtime failed. See \.cpanm\build.log for
details.

-cut-

Am I correct in this? How do I go about fixing?

Thanks

Padraig.


mitakaa at gmail

Mar 5, 2012, 9:00 AM

Post #2 of 4 (286 views)
Permalink
Re: catalyst::runtime 5.90010 fails install test on Win 2008 Server [In reply to]

Hi Padraig,

that should be fixed in the latest release (5.90011). You can grab the
source code from the repo and test it if you wish. Here is the
repository: git://git.shadowcat.co.uk/catagits/Catalyst-Runtime

Cheers,
Dimi

On Tue, Feb 21, 2012 at 2:09 PM, Padraig <2padraig [at] gmail> wrote:

> Hi,
>
> I'm creating a new server install on windows 2008 server but am getting a
> failed install with Catalyst-Runtime-5.90010
>
> Using cpanm Catalyst::Runtime I get 1 failed test where the issue seems to
> be expected forward slashes ... see below
>
> -cut-
>
> t/aggregate/unit_metaclass_compat_extend_non_moose_controller.t ....... ok
> t/aggregate/unit_metaclass_compat_non_moose.t ......................... ok
> t/aggregate/unit_metaclass_compat_non_moose_controller.t .............. ok
> t/aggregate/unit_response.t ........................................... ok
> t/aggregate/unit_utils_env_value.t .................................... ok
>
> # Failed test 'Did find home_unloaded_in_checkout'
> # at t/aggregate/unit_utils_home.t line 39.
> # got: 'C:\Users\ADMINI~1.CAM\AppData\Local\Temp\2\INi690xAql'
> # expected: 'C:/Users/ADMINI~1.CAM/AppData/Local/Temp/2/INi690xAql'
> # Looks like you failed 1 test of 11.
> t/aggregate/unit_utils_home.t .........................................
> Dubious, test returned 1 (wstat 256, 0x100)
> Failed 1/11 subtests
> t/aggregate/unit_utils_prefix.t ....................................... ok
> t/aggregate/unit_utils_request.t ...................................... ok
> t/aggregate/utf8_content_length.t ..................................... ok
> t/custom_exception_class_simple.t ..................................... ok
> t/dead_load_bad_args.t ................................................ ok
> t/dead_load_multiple_chained_attributes.t ............................. ok
>
> -cut-
>
> Test Summary Report
> -------------------
> t/aggregate/unit_utils_home.t
> (Wstat: 256 Tests: 11 Failed: 1)
> Failed test: 11
> Non-zero exit status: 1
> Files=146, Tests=2835, 207 wallclock secs ( 0.81 usr + 0.14 sys = 0.95
> CPU)
> Result: FAIL
> Failed 1/146 test programs. 1/2835 subtests failed.
> dmake.exe: Error code 255, while making 'test_dynamic'
> -> FAIL Installing Catalyst::Runtime failed. See \.cpanm\build.log for
> details.
>
> -cut-
>
> Am I correct in this? How do I go about fixing?
>
> Thanks
>
> Padraig.
>
>
> _______________________________________________
> List: Catalyst [at] lists
> Listinfo: http://lists.scsys.co.uk/cgi-bin/mailman/listinfo/catalyst
> Searchable archive:
> http://www.mail-archive.com/catalyst [at] lists/
> Dev site: http://dev.catalyst.perl.org/
>
>


2padraig at gmail

Mar 6, 2012, 3:08 AM

Post #3 of 4 (282 views)
Permalink
Re: catalyst::runtime 5.90010 fails install test on Win 2008 Server [In reply to]

Cheers Dimi,

I had applied the diff patch as suggested online and got it built. I will
have a look at ver 11 later tonight as I too have been having the CWD
issues as listed elswhere with finding the myapp.pl lib dir.

Thanks

Padraig.

On Mon, Mar 5, 2012 at 6:00 PM, Dimitar Petrov <mitakaa [at] gmail> wrote:

> Hi Padraig,
>
> that should be fixed in the latest release (5.90011). You can grab the
> source code from the repo and test it if you wish. Here is the
> repository: git://git.shadowcat.co.uk/catagits/Catalyst-Runtime
>
> Cheers,
> Dimi
>
> On Tue, Feb 21, 2012 at 2:09 PM, Padraig <2padraig [at] gmail> wrote:
>
>> Hi,
>>
>> I'm creating a new server install on windows 2008 server but am getting a
>> failed install with Catalyst-Runtime-5.90010
>>
>> Using cpanm Catalyst::Runtime I get 1 failed test where the issue seems
>> to be expected forward slashes ... see below
>>
>> -cut-
>>
>> t/aggregate/unit_metaclass_compat_extend_non_moose_controller.t ....... ok
>> t/aggregate/unit_metaclass_compat_non_moose.t ......................... ok
>> t/aggregate/unit_metaclass_compat_non_moose_controller.t .............. ok
>> t/aggregate/unit_response.t ........................................... ok
>> t/aggregate/unit_utils_env_value.t .................................... ok
>>
>> # Failed test 'Did find home_unloaded_in_checkout'
>> # at t/aggregate/unit_utils_home.t line 39.
>> # got: 'C:\Users\ADMINI~1.CAM\AppData\Local\Temp\2\INi690xAql'
>> # expected: 'C:/Users/ADMINI~1.CAM/AppData/Local/Temp/2/INi690xAql'
>> # Looks like you failed 1 test of 11.
>> t/aggregate/unit_utils_home.t .........................................
>> Dubious, test returned 1 (wstat 256, 0x100)
>> Failed 1/11 subtests
>> t/aggregate/unit_utils_prefix.t ....................................... ok
>> t/aggregate/unit_utils_request.t ...................................... ok
>> t/aggregate/utf8_content_length.t ..................................... ok
>> t/custom_exception_class_simple.t ..................................... ok
>> t/dead_load_bad_args.t ................................................ ok
>> t/dead_load_multiple_chained_attributes.t ............................. ok
>>
>> -cut-
>>
>> Test Summary Report
>> -------------------
>> t/aggregate/unit_utils_home.t
>> (Wstat: 256 Tests: 11 Failed: 1)
>> Failed test: 11
>> Non-zero exit status: 1
>> Files=146, Tests=2835, 207 wallclock secs ( 0.81 usr + 0.14 sys = 0.95
>> CPU)
>> Result: FAIL
>> Failed 1/146 test programs. 1/2835 subtests failed.
>> dmake.exe: Error code 255, while making 'test_dynamic'
>> -> FAIL Installing Catalyst::Runtime failed. See \.cpanm\build.log for
>> details.
>>
>> -cut-
>>
>> Am I correct in this? How do I go about fixing?
>>
>> Thanks
>>
>> Padraig.
>>
>>
>> _______________________________________________
>> List: Catalyst [at] lists
>> Listinfo: http://lists.scsys.co.uk/cgi-bin/mailman/listinfo/catalyst
>> Searchable archive:
>> http://www.mail-archive.com/catalyst [at] lists/
>> Dev site: http://dev.catalyst.perl.org/
>>
>>
>
> _______________________________________________
> List: Catalyst [at] lists
> Listinfo: http://lists.scsys.co.uk/cgi-bin/mailman/listinfo/catalyst
> Searchable archive:
> http://www.mail-archive.com/catalyst [at] lists/
> Dev site: http://dev.catalyst.perl.org/
>
>


mitakaa at gmail

Mar 6, 2012, 3:14 AM

Post #4 of 4 (282 views)
Permalink
Re: catalyst::runtime 5.90010 fails install test on Win 2008 Server [In reply to]

Keep in mind that 5.90011 is not yet released. However you can clone the
repo or download a tarball from here
https://github.com/rafl/catalyst-runtime/tarball/master and install it from
there. It should also pretty much fix all the cwd issues :)

Dimi

On Tue, Mar 6, 2012 at 12:08 PM, Padraig <2padraig [at] gmail> wrote:

> Cheers Dimi,
>
> I had applied the diff patch as suggested online and got it built. I will
> have a look at ver 11 later tonight as I too have been having the CWD
> issues as listed elswhere with finding the myapp.pl lib dir.
>
> Thanks
>
> Padraig.
>
>
> On Mon, Mar 5, 2012 at 6:00 PM, Dimitar Petrov <mitakaa [at] gmail> wrote:
>
>> Hi Padraig,
>>
>> that should be fixed in the latest release (5.90011). You can grab the
>> source code from the repo and test it if you wish. Here is the
>> repository: git://git.shadowcat.co.uk/catagits/Catalyst-Runtime
>>
>> Cheers,
>> Dimi
>>
>> On Tue, Feb 21, 2012 at 2:09 PM, Padraig <2padraig [at] gmail> wrote:
>>
>>> Hi,
>>>
>>> I'm creating a new server install on windows 2008 server but am getting
>>> a failed install with Catalyst-Runtime-5.90010
>>>
>>> Using cpanm Catalyst::Runtime I get 1 failed test where the issue seems
>>> to be expected forward slashes ... see below
>>>
>>> -cut-
>>>
>>> t/aggregate/unit_metaclass_compat_extend_non_moose_controller.t .......
>>> ok
>>> t/aggregate/unit_metaclass_compat_non_moose.t .........................
>>> ok
>>> t/aggregate/unit_metaclass_compat_non_moose_controller.t ..............
>>> ok
>>> t/aggregate/unit_response.t ...........................................
>>> ok
>>> t/aggregate/unit_utils_env_value.t ....................................
>>> ok
>>>
>>> # Failed test 'Did find home_unloaded_in_checkout'
>>> # at t/aggregate/unit_utils_home.t line 39.
>>> # got: 'C:\Users\ADMINI~1.CAM\AppData\Local\Temp\2\INi690xAql'
>>> # expected: 'C:/Users/ADMINI~1.CAM/AppData/Local/Temp/2/INi690xAql'
>>> # Looks like you failed 1 test of 11.
>>> t/aggregate/unit_utils_home.t .........................................
>>> Dubious, test returned 1 (wstat 256, 0x100)
>>> Failed 1/11 subtests
>>> t/aggregate/unit_utils_prefix.t .......................................
>>> ok
>>> t/aggregate/unit_utils_request.t ......................................
>>> ok
>>> t/aggregate/utf8_content_length.t .....................................
>>> ok
>>> t/custom_exception_class_simple.t .....................................
>>> ok
>>> t/dead_load_bad_args.t ................................................
>>> ok
>>> t/dead_load_multiple_chained_attributes.t .............................
>>> ok
>>>
>>> -cut-
>>>
>>> Test Summary Report
>>> -------------------
>>> t/aggregate/unit_utils_home.t
>>> (Wstat: 256 Tests: 11 Failed: 1)
>>> Failed test: 11
>>> Non-zero exit status: 1
>>> Files=146, Tests=2835, 207 wallclock secs ( 0.81 usr + 0.14 sys = 0.95
>>> CPU)
>>> Result: FAIL
>>> Failed 1/146 test programs. 1/2835 subtests failed.
>>> dmake.exe: Error code 255, while making 'test_dynamic'
>>> -> FAIL Installing Catalyst::Runtime failed. See \.cpanm\build.log for
>>> details.
>>>
>>> -cut-
>>>
>>> Am I correct in this? How do I go about fixing?
>>>
>>> Thanks
>>>
>>> Padraig.
>>>
>>>
>>> _______________________________________________
>>> List: Catalyst [at] lists
>>> Listinfo: http://lists.scsys.co.uk/cgi-bin/mailman/listinfo/catalyst
>>> Searchable archive:
>>> http://www.mail-archive.com/catalyst [at] lists/
>>> Dev site: http://dev.catalyst.perl.org/
>>>
>>>
>>
>> _______________________________________________
>> List: Catalyst [at] lists
>> Listinfo: http://lists.scsys.co.uk/cgi-bin/mailman/listinfo/catalyst
>> Searchable archive:
>> http://www.mail-archive.com/catalyst [at] lists/
>> Dev site: http://dev.catalyst.perl.org/
>>
>>
>
> _______________________________________________
> List: Catalyst [at] lists
> Listinfo: http://lists.scsys.co.uk/cgi-bin/mailman/listinfo/catalyst
> Searchable archive:
> http://www.mail-archive.com/catalyst [at] lists/
> Dev site: http://dev.catalyst.perl.org/
>
>

Catalyst users RSS feed   Index | Next | Previous | View Threaded
 
 


Interested in having your list archived? Contact Gossamer Threads
 
  Web Applications & Managed Hosting Powered by Gossamer Threads Inc.